Week aanbieding

Weekdeals (728x90)

zaterdag 5 oktober 2013

Is jouw weerstand al op peil?


Het is weer HERFST, is jouw weerstand al op peil?
Vitamines kunnen een handje helpen als het gaat om het versterken van de weerstand.

De vijf belangrijkste weerstandsvitamines zijn:
Vitamine C 
Vitamine C is de meest bekende weerstandsvitamine. Deze vitamine stimuleert de vorming van witte bloedcellen. Witte bloedcellen zijn een belangrijk onderdeel van ons immuunsysteem, oftewel de weerstand. Vitamine C kan de duur van een verkoudheid verkorten en zorgen dat de klachten minder heftig zijn.
Vitamine D
Vitamine C is dan wel de bekendste weerstandsvitamine. Het is niet de belangrijkste. Dat is namelijk  vitamine D. Een klein gebrek aan vitamine D maakt je al behoorlijk vatbaar voor ziekte. Vitamine D krijg je vooral binnen door de inwerking van zonlicht op de huid. In het najaar schijnt de zon steeds minder en heb je extra vitamine D nodig.
Vitamine A 
Vitamine A wordt ook wel de anti-infectie vitamine genoemd. De vitamine zorgt ervoor dat je altijd voldoende witte bloedcellen hebt en zorgt zo voor een goede weerstand.
Vitamine B6 
Ook vitamine B6 zorgt voor de aanmaak van witte bloedcellen. Deze vitamine houdt je lymfeklieren in goede conditie. Witte bloedcellen worden in de lymfeklieren aangemaakt.
Vitamine E 
Vitamine E is een anti-oxidant en beschermt de cellen van je afweersysteem door de wanden van deze cellen te beschermen tegen beschadiging.

Om fit de herfst door te komen is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Lukt het (even) niet om gezond te eten dan is het gebruik van een laaggedoseerde multivitamine het overwegen waard. Zo blijft je weerstand op peil en kom je fit de herfst door.

Huh! Asjemenou vindt het natuurlijk belangrijk dat je een goede gezondheid hebt en fit de herfst doorkomt en heeft gezocht naar goede en leuke AANBIEDINGEN, KORTINGEN en ACTIECODES om voordelig je vitaminen te kunnen kopen.

Huh! Asjemenou heeft 3 online drogisten gevonden die momenteel een AANBIEDING, KORTING of ACTIECODE  op hun producten hebben.


Deze 1e online drogisterij met een breed assortiment (35.000) drogisterij artikelen, met elke week andere aanbiedingen en nieuwe producten, heeft 2 ACTIES lopen.

GRATIS verzending  (€3,95) bij een minimum besteding van € 20,-
ACTIECODE: DSY9GVNT

Daarnaast geven ze momenteel 5% KORTING op niet afgeprijste artikelen vanaf € 30,- of meer.
ACTIECODE: DSYNL9NT

Beide ACTIES lopen tot en met 31 oktober 2013.




Bij de 2e online drogist, Drogisterij.nl, met een ruim en compleet assortiment.
Hier loopt momenteel een  HERFST kortingscode  waarmee je nu 10% KORTING op het hele assortiment krijgt bij deze online drogisterij, exclusief verzendkosten.

ACTIECODE: HERFST2013


Deze KORTING geldt tot en met 30 december 201.



En dan de 3e en laatste online drogist, Drogista.nl. Deze online drogist heeft een zeer uitgebreide assortiment en levert je bestelling binnen 24 uur. Ook zij hebben 2 mooie en leuke KORTINGEN lopen.


5%  KORTING op het gehele assortiment.
ACTIECODE: DKP125%1JR 

Daarnaast hebben ze momenteel ook 100% KORTING (€4.85) op de verzendkosten 

ACTIECODE: DAI08&18) 

Beide ACTIES / KORTINGEN gelden tot en met 31 december 2013.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten