Week aanbieding

Weekdeals (728x90)

woensdag 2 oktober 2013

Acties Woonmaand Oktober 2013!

Het is weer Oktober, het wordt weer wat eerder donker (aan het eind van de maand wordt de klok ook nog eens een uur teruggezet), het wordt buiten weer wat frisser. Met z'n allen gaan we weer naar binnen en daar willen we het natuurlijk wel gezellig en warm hebben de hele herfst en winter.

Oktober staat daarom ook bekend als dé woonmaand van het jaar, ofwel Woonmaand Oktober. Veel ontwerpers en merken komen dan met een nieuwe collectie. Ook worden er in Oktober altijd veel evenementen over wonen & interieur georganiseerd. Zo heb je onder andere De Woonbeurs Amsterdam die de maand opent en de Dutch Design Week in Eindhoven die de woonmaand af sluit. Naast deze beurzen is er ook veel te lezen en te zien in tijdschriften, kranten én natuurlijk online. Dit allemaal om de laatste woontrends met je te delen.

Woonmaand Oktober 2013, iedereen speelt daar op in, winkels en leveranciers komen met mooie acties, kortingen en aanbiedingen.

Huh! Asjemenou kan dan natuurlijk niet achterblijven.
Hieronder een aantal mooie en goede ACTIES, KORTINGEN en AANBIEDINGEN omtrent Woonmaand Oktober 2013!

Hou Huh! Asjemenou in de gaten, mocht ik nog meer AANBIEDINGEN, ACTIES of KORTINGEN voor je tegenkomen met betrekking tot Woonmaand Oktober 2013 dan zal ik die zeker voor je plaatsen.

Keukenaccessoires
Deze online webshop heeft een groot assortiment met keukenaccessoires. Hun assortiment varieert van afvalemmers, keukenkranen, kokend waterkranen (quooker) tot spoelbakken, bestekbakken en nog veel meer. Zij verkopen alle topmerken keukenaccessoires tegen de laagste prijzen in de markt en kunnen snel leveren
In de Woonmaand Oktober hebben zij tot en met 31 oktober 2013 diverse ACTIES.

Deze ACTIES zijn:
  • 15% KORTING op een quooker;
  • Bij betaling via iDeal bij aankoop van een quooker € 40,00 RETOUR;
  • GRATIS zeeppomp bij aanschaf van een Mizzo keukenkraan;
  • GRATIS inzetbak bij aankoop van een spoelbak. 

Lampen en verlichting
Deze webwinkel heeft een ruim assortiment aan lampen en verlichting passend voor elke woonsituatie en woonstijl. Geschikte wand-, vloer- en plafondlampen maken een huis gezellig en uitnodigend en wist je dat goed gekozen verlichting ontspannend en motiverend werkt. Ze hebben uitsluitend kwalitatief hoogwaardige lampen en verlichting van toonaangevende producenten in hun assortiment.

In de gehele Woonmaand Oktober 2013 ontvang je via onderstaande advertentielink bij deze webwinkel in lampen en verlichting € 10,00 KORTING bij besteding vanaf € 75,00 en/of een KORTING van € 20,00 bij een besteding vanaf € 200,00 .


ACTIECODES:Woonwarenhuis
Dit is het grootste Nederlandse woonwarenhuis, bomvol inspiratie! Je vindt hier ruim 4.500 artikelen en er is écht van alles voor je huis te vinden. Van complete woonkamers tot topkwaliteit keukens, van romantische slaapkamers tot hippe kinderkamers en van prachtige badkamers tot de mooiste verlichting en leukste accessoires. Dit alles tegen verrassend lage prijzen, in verschillende woonstijlen en direct uit voorraad leverbaar.

Tijdens de Woonmaand Oktober ontvang je van 1 oktober t/m 3 november 2013 bij dit woonwarenhuis via onderstaande advertentielink  € 10,00 KORTING op een aankoop én 50% KORTING op de verzendkosten. Bij beide acties geldt een minimale besteding van € 50,00.

ACTIECODE: WOONMAAND 
WoonVeilig Alarmsystemen
Met het WoonVeilig alles-in-één alarmsysteem is je woning 24 uur per dag en 7 dagen per week draadloos beveiligd tegen inbraak-, brand- en waterschade. Bovendien kun je het systeem met een persoonlijke WoonVeilig account via hun website vanaf overal ter wereld bedienen. Met de WoonVeilig Camera kun je zelfs 24 uur per dag thuis live beelden bekijken. En als er een alarm is stuurt Woonveilig.nl direct een SMS bericht met de beeldopname. Dat is nou slim beveiligen!


In de gehele Woonmaand Oktober 2013 geldt er GRATIS verzending t.w.v. € 9,95
Ga via onderstaande advertentielink naar Woonveilig Alarmsystemen en gebruik de ACTIECODE.

ACTIECODE: WV10gratisverzending Geen opmerkingen:

Een reactie posten